Suomalaisvahdilta leffatorjunta NHL:ssä! Verkko heilui silti vain hetkeä myöhemmin

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo oli jälleen viime yönä joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Hän kantoi torjunnoillaan joukkueensa jatkoajalle asti ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Lisäajalla Columbusta riepoteltiin. Ensin kiekko pelattiin aivan vapaaseen paikkaan maalin kulmalle Calgaryn tähtihyökkääjä Sean Monahanille, mutta Korpisalo pysäytti hyökkääjän laukauksen upealla venytyksellä.

Korpisalon pelastus ei kuitenkaan kantanut pitkälle. Puolustus ei saanut torjunnan jälkeenkään rivejään kasaan ja vain sekunteja myöhemmin Calgary pääsi yrittämään yhtä hyvältä tontilta. Toista laukausta Korpisalo ei saanut kiinni, ja Calgary nappasi lisäpisteen itselleen.

25-vuotias Korpisalo on saanut tällä kaudella enemmän NHL-vastuuta kuin koskaan. Hän on torjunut tällä kaudella 36 ottelussa torjuntaprosentilla 91,2.

Voit katsoa Korpisalon komean torjunnan alta.