Jokerit aloitti upeasti playoff-sarjan Lokomotivia vastaan kolmella voitolla. Ratkaiseva neljäs voitto on usein se hankalin rasti, ja nyt narrien fanipaitojen kainaloihin alkaa kihota hiki, kun Lokomotiv on ottanut kaksi pakkovoittoa.

Todennäköisyydet ovat kuitenkin edelleen vahvasti Jokerien puolella: Helsinkiläisten jatkopaikan kerroin NordicBetillä on vaivaiset 1.17 ja Lokomotivin 5.00, mutta koska Jokerit joutuu lentämään jälleen keskiviikoksi Jaroslavliin, tilanne on kihelmöivä: Keskiviikon ottelussa Lokomotivin kotivoitosta saisi kertoimen 2.55 ja vierasvoitosta lähes saman, 2.40.

NordicBet on avannut kohteen myös kauhuskenaariolle eli Jokerien putoamiselle. Se olisi kolmen voiton jälkeen sellainen isku, joka voisi jopa pudottaa päitä – eli käytännössä päävalmentaja Lauri Marjamäen.

– Avasimme kohteen siitä, että Jokerit ei mene tästä jatkoon ja Lauri Marjamäki saa potkut maaliskuun loppuun mennessä. Kerroin tälle yhdistelmälle on kuitenkin peräti 20, joten erittäin epätodennäköinen tapahtumasarjahan se olisi, myöntää kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Lokomotiv–Jokerit pelataan keskiviikkona ja ottelusarjan mahdollinen seitsemäs ottelu perjantaina.

Lähde: NordicBet