Rene Fasel paljasti: Koronavirus voi aiheuttaa MM-kisojen siirtämisen – kaksi vaihtoehtoa uudeksi kisapaikaksi

© Kuva: Ilari Isotalo

Maapallolla riehuva koronavirus (COVID-19) voi aiheuttaa toukokuussa järjestettävien miesten jääkiekon MM-kisojen siirtämisen toiseen maahan, paljastaa kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel.

– IIHF haluaa pelata MM-kisat vielä Sveitsissä. Päätämme asiasta maaliskuun 15. päivän jälkeen. Jos joudumme vaihtamaan MM-kisapaikkaa, niin harkinnassa on Venäjän Sotshi sekä Valko-Venäjä, Fasel avasi venäläislehti TASSin haastattelussa.

Sveitsissä tehtiin viime viikolla määräys, että yli tuhannen hengen yleisötapahtumat ovat kiellettyjä 15. maaliskuuta saakka koronaviruksen takia.

YLE kertoo, että Sveitsissä on diagnosoitu jo 15 koronavirustapausta.