Pelicansin mailavirtuoosi lähtee hakemaan muualle viimeistä pelillistä steppiä – ”Luulen ja tiedän, että kaikki avaimet on käsissä”

Liigajoukkue JYP tiedotti äskettäin kotisivuillaan uusista sopimuksista, ja yksi uusi hankinta on Lahden taakseen jättävä Severi Lahtinen. Mastokaupungin pölyt karistava mailataituri pyrkii ottamaan Jyväskylässä viimeisen pelillisen stepin, jotta läpimurto olisi liigatasolle mahdollinen. Keinot siihen ovat tiedossa.

– Luulen ja tiedän, että kaikki avaimet on käsissä. Loppu on itsestä kiinni. Sen eteen annetaan nyt kaikki itsestä, ennen kuin on liian myöhäistä, alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseenkin pari kautta sitten murtautunut Lahtinen sanoo.

Hurrikaanipaitoihin parin vuoden sopimuksen tehnyt taituri lähtee matkaan odottavaisin mielin. Lahtinen kertoo kuulleensa, että Jyväskylä on hieno kaupunki.

– Ja muutenkin puitteet urheiluun ja muuhun tekemiseen ovat tosi hyvät ja siistit. Tosi innoissani odotan tulevan liigakauden alkua, pelaaja hymähtää.

– Tässä vaiheessa omaa uraa piti tehdä joku muu ratkaisu, kun jäädä Lahteen. Se on ollut hyvä paikka minun mielestä, ja olen saanut hyvää oppia täällä. Viimeinen sivallus ei vaan jostain syystä lähtenyt täällä.

Pelicansissa neljän eri kauden ajan pelannut ja seuran kiekkokoulun läpikäynyt hyökkääjä on esiintynyt urallaan Liigassa 81 ottelussa pistein 7+23=30. Lisäksi kuusi pudotuspeliottelua ovat tuoneet kolme syöttöpinnaa.

Loukkaantumisista kärsinyt laituri pelasi päättyneellä kaudella 10 liigaottelussa ja viidessä CHL-pelissä. Lisäksi vyölle kertyi 14 ottelua heinolalaisessa Mestis-joukkue Peliitoissa pistein 3+11=14.

TESTAA TIETOSI: Tässä riittää haastetta! Visa: Osaatko nimetä Liigan 2000-luvun pistepörssivoittajat?