Jaromir Jagrin peliura on saattanut tulla päätökseen tällä viikolla, kun kiekkolegendan omistama Rytiri Kladno varmisti putoamisensa Tshekin pääsarjasta.

NHL:ssä uskomattomat 1733 ottelua tahkonnut tshekkihyökkääjä on selkeästi pettynyt mies.

– En odottanut koskaan pelaavani näin tärkeitä otteluita 48-vuotiaana. Minun velvollisuuteni tälle seuralle, faneille ja sponsoreille on jättimäinen. Minun täytyy sen takia tehdä työni, Jagr avasi Hokej.cz-sivustolle.

– Nyt en tiedä mitä tuleman pitää. On vaikeaa nousta pohjalta ylös – edellisen kerran se vei viisi vuotta. Ei todellakaan ole helppoa säilyä Tshekin pääsarjassa, tshekki-ikoni jatkoi.

Jagr tarjosi myös paljonpuhuvia kommentteja peliurastaan.

– En oikeasti tiedä voinko jatkaa enää uraani pelaajana. Rakastan jääkiekkoa paljon, mutta tämä alkaa käydä vuosi vuodelta vaikeammaksi. Näytin ennen niin paljon paremmalta tärkeissä otteluissa. Autoin ennen joukkuettani voittamaan. Nyt tilanne on aivan eri, Jagr harmitteli.

Vaikka Jagrin puheista voisi ehkä kuvitella niin, mutta mikään painoreppu hän ei ole Tshekin pääsarjassa ollut. Jagr takoi runkosarjassa 38 otteluun upeat tehopisteet 15+14=29.