Nimikohu paisuu! Tampereen vihreät vastustavat UROS Liveä – puheenjohtaja jyrähtää: ”Nimi on vaihdettava”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen uuden jättiareenan nimeksi valikoitui torstaina UROS Live, joka on saanut tylyn vastaanoton monessa eri suunnassa.

Suurin osa kommenteista on ollut negatiivisia. Areenan nimeä pidetään typeränä, mutta se on liitetty myös miehiin. Selvennyksen vuoksi kerrottakoon, että UROS on areenan pääyhteistyökumppani. Oululaisyritys on saanut nimensä sanoista universal roaming solutions.

Yksi uuden areenan nimen suurimmista vastustajista on Tampereen vihreät, joka vaatii nimeä vaihdettavaksi.

– Tampereen vihreät valtuustoryhmä ei hyväksy areenan nimeä. Kannelle rakennettavan areenan nimeksi on valittu Uros Live. “Nimi on vaihdettava. Tämä on tärkeää Tampereen uskottavuuden ja vetovoiman kannalta!”, jyrähtää Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Olga Haapa-aho.