Missä Jesse Puljujärven kannattaisi pelata ensi kaudella? Mikko Manner antoi näkemyksensä Kalevalle: ”Mielestäni se olisi hänelle oikea paikka”

© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien luotsi Mikko Manner sanoo sanomalehti Kalevan podcastissa, että Jesse Puljujärven olisi parasta pelata ainakin ensi kausi Kärpissä ja sen ykkösketjussa. Manner kertoo olevansa tyytyväinen suomalaisen pelaamiseen ja asenteeseen.

– Jesse teki täysin oikean päätöksen, kun hän päätti palata tuttuun joukkueeseen. Hän sai suuren roolin. Väitän, että hän oli koko Liigan yksi suosituimmista pelaajista, Manner miettii.

Puljujärvi loisti kauden aikana niin Kärpissä kuin Leijonissakin. Pelaajaa seurattiin tarkkaan pelistä toiseen. Manner uskoo, että mennyt palautti Puljujärvelle peli-ilon, itseluottamuksen ja tärkeyden tunteen.

– Seuraava askel on kehittää yksityiskohtia sekä taitoja hänen henkisen, taktisen ja teknisen kapasiteetin vahvistamiseksi.

Mikko Manner uskoo Kärppien olevan paras vaihtoehto Jesse Puljujärvelle. KUVA: Juha Tamminen.

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari iski kauden 56 ottelussa pisteet 24+29=53 (+30).

– Jos saisin päättää, pelaisi hän ensi vuonna yhä Kärpissä, Manner painottaa.

– Mielestäni se olisi hänelle oikea paikka jatkaa kehittymistä.

Puljujärvi pelasi kaudella 2018-19 NHL:ää Edmonton Oilersin paidassa 46 ottelussa pistein 4+5=9 (-14). Tuo joukkue varasi suomalaisen juhannuksena 2016 ykköskierroksella neljäntenä.