Leijonalegenda Mikko Koivun ura ohi? Mediajätti: ”Lähteiden mukaan…”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivun uran viimeinen NHL-ottelu on kenties jo nähty.

The Athleticin palkkalistoilla työskentelevä Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo kertoo kolumnissaan, ettei juuri 37 vuotta täyttänyt keskushyökkääjä suurella todennäköisyydellä jatka uraansa ensi kaudella. Mikäli kuluva NHL-kausi jää kesken, on turkulainen hyvin mahdollisesti pelannut jo viimeisen pelinsä taalajäillä.

– Koivu pelaa sopimuksensa viimeistä vuotta. Useat hänen läpipiiriinsä kuuluvat ovat kertoneet pelaajan taipuneen jo eläkkeelle jäämisen kannalle 15 kauden jälkeen. Kun hän hylkäsi mahdollisuuden luopua siirtopykälästä muutama viikko sitten, hän teki samalla hyvin selväksi sen, ettei aio enää pelata muualla, Russo kirjoittaa.

Wild-kippari ehti pelaamaan ennen NHL:n keskeytymistä tällä kaudella 55 peliä tehoin 4+17=21. Koivu tienaa tästä kaudesta 5,5 miljoonaa dollaria.