Läpimurtokausi poikimassa nuorelle NHL-puolustajalle hurjan palkankorotuksen – ”Jopa 6 miljoonaa kaudesta”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin 24-vuotias puolustaja Tony DeAngelo on noussut parin viime vuoden aikana isoon rooliin manhattanilaisseuran alakerrassa.

Kesän 2014 draftissa numerolla 19 varatun puolustajan tulokassopimus umpeutuu kesällä, ja luvassa on nykyotteiden valossa hurja korotus miehen 925 000 dollarin vuosipalkkaan. 68 pelissä isketyt 53 (15+38) tehopinnaa näkyvät jatkossa miehen palkkapussissa.

– Pitkä jatkosopimus voi maksaa Rangersille kuusi miljoonaa dollaria kaudelta. Osapuolet saattavat myös solmia lyhyemmän siltasopimuksen noin viiden miljoonan taalan vuosipalkalla. Muussa tapauksessa DeAngelosta saattaa tulla ensimmäinen välimiesoikeuteen päätyvä Rangers-peluri yli vuosikymmeneen, New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks pyörittelee.

Rangers-puolustuksen tämän kauden palkkakuningas oli Winnipeg Jetsistä hankittu Jacob Trouba, joka tienaa nykysopimuksestaan kahdeksan miljoonaa dollaria kaudessa. Rangers on käyttänyt ensi kaudelle jatkuviin 15 pelaajasopimukseensa yhteensä 67 miljoonaa dollaria.