Lähde: Todellista NHL-tuntemattomuutta odottaa muhkea miljoonapotti – ”Voi iskeä 35-40 maalia”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -sivuston tietojen mukaan Chicago Blackhawksin GM Stan Bowman ja hyökkääjä Dominik Kubalikin pelaaja-agentti aloittavat neuvottelut jatkosopimuksesta kauden päätyttyä.

Kubalik kirjoittaa parhaillaan NHL:ssä huimaa tarinaa. Isolle kansalle suhteellisen tuntematon tshekkihyökkääjä on ampunut tulokaskaudellaan 63 otteluun komeat 29 maalia ja 44 tehopistettä.

Alkaa olla jo selvää, että 187-senttistä laitahyökkääjää odottaa kova palkankorotus nykyiseen 925 000 dollarin tulokassopimukseen verrattuna.

– Hän voi iskeä 35-40 maalia. Hän on nyt näyttäny kykenevänsä tekemään maaleja laatupelaajien vierellä. Mikä sitten on hänen arvonsa tällä hetkellä? Sitä on vaikeaa sanoa. Tekisin hänen kanssaan lyhyen sopimuksen, jos olisin Blackhawks. Sitten vuoden tai parin päästä he voivat tarvittaessa tehdä hänen kanssaan pidemmän paperin. En tekisi yli kolmen vuoden sopimusta hänen kanssaan – en sitoutuisi häneen vielä niin pitkällä tähtäimellä. Asioista ei kuitenkaan koskaan tiedä, nimettömänä pysytellyt NHL-lähde avasi The Athleticille.

LUE MYÖS: Patrik Laineen miljoonadiili varmistui huvittavaan aikaan – Mikko Rantanen paljasti: ”Oltiin Burger Kingin jonossa…”

Toinen NHL-lähde näkee, että Kubalikin tuleva jatkosopimus olisi hyvinkin verrattavissa Vegas Golden Knightsin hyökkääjän William Karlssonin rustaamaan 5,25 miljoonan dollarin paperiin.

– Ehkä Vegasin Karlsson olisi hyvä vertailukohta. Kubalik saisi ehkä hieman isomman palkan, mutta vain yksivuotisen sopimuksen. Se olisi sellainen todista itsesi -diili, lähde taustoitti.