Minnesota Wild on noussut vahvan keväänsä ansiosta noussut tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Viime yönä joukkue otti todella tärkeän voiton pahimmasta kilpailijasta Nashville Predatorsista 3-1 lukemin.

Voitossa roolia otti jälleen kerran Kevin Fiala. Sveitsiläishyökkääjä iski tauluun tiukassa ottelussa 1+1 tehot.

Tehoillaan Fiala iski jo seurahistoriaa. Nashville-voitto oli sveitsiläishyökkääjälle viides peräkkäinen useamman tehopisteen ottelu. Aiempi Minnesotan ennätys oli neljä ottelua, jota pitivät hallussaan Marian Gaborik ja Brian Rolston.

Fialan hankinta on osoittautunut erinomaiseksi kaupaksi Minnesotalle. Hänet vaihdettiin päittäin Mikael Granlundin kanssa, ja kauppa tuomittiin laajalla rintamalla välittömästi. Fiala on kuitenkin iskenyt kauden aikana tehot 21+30=51. Samaan aikaan Granlund on kerännyt tehot 17+13=30.