Kovaa puhetta Viasatilla! Leijonahyökkääjä kehui Jokerien timantin maasta taivaaseen – ”Täydellinen puolustaja mun mielestä”

© Kuva: Getty Images

Leijonien maajoukkuehyökkääjä Pekka Jormakka antoi Viasatin haastattelussa Jokerien pakki Mikko Lehtosesta kovan arvion. Maailmanmestari on Jormakalle tuttu, sillä kummatkin edustavat Leijonia ja KHL:ssä he pelaavat vastakkain. Hyökkääjä edustaa Vitjazia.

– Sarjan paras puolustaja, liikkuu hyvin ja ampuu hyvin. Täydellinen puolustaja mun mielestä. Olisin toivonut omaankin joukkueeseen tuollaisen kaverin, Jormakka ylisti Viasatin maanantain haastattelussa nuorten maailmanmestaria ja SHL-mestari Lehtosta.

Jokerien kultakimpale painoi runkosarjan 60 ottelussa tehot 17+32=49 (+26), viiden pudotuspeliottelun saldo on toistaiseksi 1+3=4 (+1).

Jormakan edustama Vitjaz lähti KHL:stä laulukuoroon jo avauskierroksella, kun SKA Pietari marssi jatkoon tylyin voitoin 4-0. Kausi päättyi lauantaina ja jo maanantaina Jormakka oli Viasatin studiossa.

Jokerit puolestaan taistelee yhä avauskierroksella Lokomotivia vastaan voittojen ollessa 3-2. Kolme ensimmäistä peliä voittanut Jokerit on hävinnyt kaksi viimeisintä.