Koronavirus on laittanut viime päivien aikana koko maailman sekaisin. Kiekkosarjat ovat joko peruttu, laitettu tauolle tai pelataan tyhjille katsomoille.

NHL:kin on taudolla. Toisille joukkueille poikkeaminen tavallisesta päiväjärjestyksestä voi olla lottovoitto, jos asiassa haluaa nähdä hopeareunukset. Kasaamme tähän kolme eri joukkuetta, joille tauko kiekosta voi tehdä hyvää.

Dallas Stars

Alkukauden menestyjäjoukkue Dallas Stars on ajautunut rumaan kierteeseen. Viimeisistä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut vain kolme. Tappioita on tullut putkeen jo kolme kappaletta. Maalinteosta on puuttunut itseluottamusta ja nälkää. Pieni tauko voi tehdä Dallasille hyvää, että joukkue saa uuden alun.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche pelaa vahvaa kautta, mutta joukkuetta vaivaavat useat loukkaantumiset. Tällä hetkellä sivussa ovat Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Philipp Grubauer. Pieni huilitauko tulisi joukkueelle tarpeeseen, jotta ykköstähdet ehtivät toipua pelikuntoisiksi pudotuspeleihin.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs on yhä kiinni pudotuspelipaikassa, mutta takana odottaa iso joukko nälkäisiä seuroja. Kanadalaisseuran otteet ovat kääntyneet laskevaan trendiin. Jos runkosarja olisi tässä ja nykyisillä sijoituksilla mentäisiin ratkaisuotteluihin, voitaisiin Torontossa huokaista helpotuksesta.