Kiekkonostalgiaa nähtävissä ilmaiseksi – Ilves esittää ratkaisevan Liiga-finaalin 35 vuoden takaa!

Ilves tarjoaa torstai-iltana tylsistyneille kiekkofaneille mielenkiintoista katseltavaa.

Joukkue esittää Youtube-kanavallaan päivälleen 35 vuotta sitten pelatun ratkaisevan Liiga-finaalin TPS-Ilves. Otteluvoitot ovat kutkuttavasti 2-2.

Ilves sijoittui kauden 1984-85 runkosarjassa kolmanneksi TPS:n ja Kärppien jälkeen. Pudotuspeleihin selvisi tuolloin neljä joukkuetta ja Ilves eteni loppuotteluun kaatamalla välierissä Kärpät voitoin 3-1. TPS puolestaan tarvitsi täydet viisi ottelua ennen kuin Ässät kaatui voitoin 3-2.

Finaalisarja alkoi turkulaisryhmän komennossa sen voitettua kaksi ensimmäistä ottelua, mutta Ilves syttyi sarjan kolmannessa kohtaamisessa murskaamalla TPS:n vieraissa peräti 8-1 ja voittamalla seuraavan mittelön kotonaan niukasti 3-2.

Lähetys mestaruuden ratkaisevasta kamppailusta alkaa tupsukorvien Youtube-kanavalla kello 18.20.

Pääset katsomaan ottelua täältä.