”Erittäin tärkeä ja tervetullut jatkosopimus” – KooKoossa piste-ennätystään hurjasti parantanut tykki jatkaa tutuissa maisemissa

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoossa menneellä kaudella liekehtinyt Kim Strömberg jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin, seuran kotisivuilla tiedotetaan. KooKoon sisäisen pistepörssin voittoon hurjastellut 32-vuotias tehomies rustasi kaksivuotisen sopimuksen.

– Tämä on meille erittäin tärkeä ja tervetullut jatkosopimus, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Uskoimme, että hyvän kesän jälkeen Rölli pystyy olemaan johtava pelaaja Liigassa, minkä hän näytti tällä kaudella todeksi. Kimi on ottanut isoja askeleita eteenpäin urheilullisuudessa. Lisäksi pelipaikan siirto laidasta keskelle on auttanut häntä saamaan vahvuutensa paremmin esiin.

Strömberg toimi päättyneellä kaudella KooKoon varakapteenina.

– Tavoitteeni oli jatkaa täällä, joten loppupeleissä tämä oli helppo päätös. Meillä on hemmetin hyvä joukkue ja ilmapiiri. Lisäksi meidän perhe on viihtynyt täällä tosi hyvin, mikä oli iso asia itselleni, Strömberg sanoo.

Hyökkääjän aiempi yhden kauden piste-ennätys oli 26 pinnaa, mutta viime kaudella tuo meni uusiksi, että heilahti.

Joukkueensa ykkösketjua ja toista ylivoimakoostumusta läpi kauden johtanut pelaaja nakutti 59 pelissä tehot 23+27=50.