Vahvistus! Liiga-joukkueelle tärkeä jatkodiili: ”Epätyypillinen maalivahtipersoona”

© Kuva: Ilari Isotalo

Lukko tiedottaa nettisivullaan solmineensa maalivahti Oskari Setäsen kanssa vuoden jatkosopimuksen.

25-vuotiaan Setäsen tuore diili kattaa tulevan kauden.

Veskari on uuteen sopimukseensa erittäin tyytyväinen.

– Ensinnäkin loistavat fiilikset tällä hetkellä. Mulla oli tosi iso halu jatkaa täällä. Joukkue on menossa hyvään suuntaan ja pelaamme pudotuspelejä tällä kaudella, niin minkä takia kukaan urallaan eteenpäin haluava pelaaja haluaisi sellaisesta joukkueesta pois, Setänen hehkuttaa Lukon nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja jatkaa:

– Tällä kaudella on menestys tavoitteena ja niin on varmasti myös ensi kaudella. Mua ainakin helpottaa se, että ensi kaudella on tuttuja pelikavereita ja tuttu valmennus.

Myös seurajohto huokuu tyytyväisyyttä. Urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kehuu Setäsen kehitystä kaukalossa, mutta korostaa sen lisäksi myös tämän persoonaa.

– Pelillisen panoksen lisäksi Oskarihan on ihan huipputyyppi. Iloinen veikko, joka on aina äänessä kopissa ja hemmetin hyväntuulinen sekä sosiaalinen persoona. Hengenluojana vailla vertaa ja jopa vähän epätyypillinen maalivahtipersoona. Monet veskarit ovat aika hiljaisia ja rauhallisia, mutta Setänen on päinvastoin. Tuollainen tyyppi pukukopissa on aina tosi arvokas, Sahlstedt korostaa.