Sinne menivät ne huhut – nuorten maailmanmestari teki jatkon, ei siirry liigaviholliseen: ”Hauska juttu ja olen kavereilleni vitsaillutkin, että menen Ässiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue Lukko tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 20-vuotiaiden maailmanmestari jatkaa Lukossa kahden vuoden sopimuksella.

Lukon maalivahtiosasto on täten valmis. Oskari Setänen rustasi äskettäin jatkon niin ikään raumalaisjoukkueeseen.

– Taas kerran ykkösvaihtoehtoni oli jatkaa Lukossa. Molemmat osapuolet halusivat jatkoa, joten ei siinä sen kummempaa kuin nimeä paperiin, Lehtinen sanoo.

Lehtistä oli huhuiltu naapuriseura Ässiin.

– Ihan hauska juttu ja olen kavereilleni vitsaillutkin, että menen Ässiin, kun huhut lähtivät liikkeelle. Ei ole kyllä missään vaiheessa ollut mielessäkään mennä sinne, Lehtinen naurahtaa.

Pelaaja muistuttaa, että hän on pelannut Lukossa koko ikänsä.

– Haluan täällä jatkaa. Hieno ja perinteikäs seura, jossa haluan menestyä. Tässä seurassa on kaikki kunnossa fysiikkavalmennuksesta maalivahtivalmennukseen. Arki on hyvällä mallilla.

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedt muistuttaa, että voittavasta juniorimaalivahdista on kasvanut voittava liigamaalivahti. Hän on edelleen vahvalla kehityksen tiellä.

– Lassi on kylmäpäinen nuori jätkä, joka osaa nuoresta iästään huolimatta käsitellä hyvät pelit ja vähän huonommat pelit erittäin hyvin.

– Lehtisellä on kyky nollata pelissä yksittäiset tilanteet erittäin nopeasti ja jatkaa siitä eteenpäin. Kylmäpäinen jätkä kerrassaan, Sahlstedt kuvailee.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille