Mestis
RoKi – Ketterä
Sunnuntai 02.02. klo 15:30

RoKi ja Ketterä pelaavat sunnuntaina rästipelin, joka jäi aikaisemmin pelaamatta rovaniemeläisten jäähallin jäädytyskoneiston annettua periksi. Erikoista tässä on se, että joukkueet pelasivat Rovaniemellä jo eilen vastakkain ja Ketterä voitti ottelun lukemin 1-4.

RoKin kausi ei ole ollut helppo ja joukkue on tällä hetkellä sarjajumbona – tosin kaksi peliä vähemmän pelanneena kuin viimeistä edellinen Hokki. RoKi painoi eilen päälle alussa kovasti, mutta heikko toinen erä vei mahdollisuudet voittoon. Peli-ilme ei kuitenkaan ollut kokonaisuudessaan huono, mutta laadukkaan kuusikymmentäminuuttisen ylläpitäminen tuotti jälleen vaikeuksia.

Ketterän viikko on ollut todella rankka, sillä joukkue pelaa neljännen pelinsä viidenteen päivään. Yhdessä matkustamisen tuoman rasitteen kanssa tämä voi näkyä sunnuntaina puutumisena. Maso Lehtosen joukkio on solidin kauden pelanneena sarjassa toisena ja sinällään tasoero RoKiin on merkittävä. Peli alkaa sunnuntaina jo iltapäivällä, joten palautumista eilisestä pelistä jää reilusti alle vuorokausi.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden palautumista on vaikea arvioida, mutta RoKilla on tällä viikolla alla yksi peli vähemmän, eikä matkustamista ollenkaan. Annetaan kotijoukkueelle varovaista pelisuositusta: Tasoitusveto, RoKi +0.5 kertoimella 1,97. Jo varsinaisen ajan tasapelillä siis ollaan lunastuksen syrjässä kiinni.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO