Onko tässä NHL:n oma KooKoo? Minnesota on tekemässä jättimäisen yllätyksen

© Kuva: Getty Images

Urheilun suola on isot yllättäjät. Liigassa KooKoo on ylittänyt kaikki mahdolliset odotukset, ja nyt yksi NHL-seura on tekemässä kovaa vauhtia samaa.

Minnesota Wildia ennakoitiin sarjataulukon hännille. Syksy alkoikin todella nihkeästi, mutta viime aikoina joukkue on onnistunut kääntämään kurssinsa täydellisesti. Viime yönä Minnesota nappasi 5-0 murskavoiton Columbus Blue Jacketsista. Viimeisissä kolmessa ottelussa joukkue on tykittänyt yhteensä 17 maalia, mikä on seuraennätys.

Minnesota on myös kunnostautunut nollapeleissä. Viime yönä joukkue nappasi kauden kuudennen nollapelinsä, jolla irtoaa koko NHL:n jaettu kakkossija puhtaiden pelien määrässä.

Minnesota on enää yhden sarjapisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta tilanne läntisessä konferenssissa on äärimmäisen tiukka. Peräti seitsemän joukkuetta on neljän pisteen sisällä toisistaan: Vancouver Canucks (74), Edmonton Oilers (74), Calgary Flames (73), Nashville Predators (72), Winnipeg Jets (72), Minnesota Wild (71) ja Arizona Coyotes (70). Viimeinen pudotuspelipaikka on tällä hetkellä Nashvillen hallussa.