Rauman Lukkoa nykyään edustava hyökkääjä Sebastian Repo on voittanut oikeustaistelunsa entistä työnantajaansa Tapparaa, tarkemmin sen taustayhtiö Tamhockey Oy:tä vastaan.

Perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudesta tullut päätös velvoittaa Tamhockey Oy:n maksamaan 23-vuotiaalle Revolle lomakorvauksia 2924,10 euroa. Odotusajan palkkaa määrättiin maksettavaksi 1740,53 euroa. Tamhockey Oy:n maksettavaksi lävähtävät lisäksi Revon oikeudenkäyntikulut, jotka kustantavat kaiken kaikkiaan 44 776,80 euroa.

Revon ja Tapparan välinen kiista on peräisin vuosilta 2016-18, jolloin Repo siirtyi Tapparasta NHL-seura Florida Panthersin riveihin onnistumatta kuitenkaan murtautumaan joukkueen kokoonpanoon. Mies palasi takaisin Tapparaan, muttei saanut pelaajalle työehtosopimuksessa luvattuja lomarahoja kummaltakaan kaudelta. Tapparan mukaan rahat oli sisällytetty miehen palkkaan.

Tamhockey Oy:llä on mahdollisuus valittaa käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen, minkä vuoksi nyt annettu tuomio ei ole vielä lainvoimainen.