NHL-toimittajalta karu arvio Rasmus Ristolaisesta: ”Myykää hänet vielä kun voitte”

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolainen on kuulunut jo useamman vuoden ajan vakiokalustoon median spekuloidessa NHL:n todennäköisimpiä siirtokohteita.

Taalakaukaloiden pahnanpohjimmaisiin lähes vuosikymmenen ajan kuuluneen Buffalo Sabresin puolustaja pyysi jopa itse siirtoa toisaalle viime kesänä – tuloksetta. Buffalo Newsin kiekkotoimittaja Travis Yost kehottaa tuoreessa kolumnissaan Sabresia ”myymään Ristolaisen toisaalle vielä, kun miehellä olisi seuralle vaihtoarvoa”.

– Ristolaisen yksilötaidot ovat houkuttelevia, hän luistelee hyvin kokoisekseen ja liikuttaa hyvin kiekkoa ylivoimapelissä. Mutta, hän on pelannut kohta 500 NHL-peliä ja tiedämme, että Sabresin maaliodottama on rajusti miinuksella hänen ollessaan jäällä, Yost tylyttää.

Yost muistuttaa Sabres-hyökkäyksen huutavan tuekseen vahvistuksia, sillä varsinkin kahden alemman ketjun ollessa jäällä joukkueen pelaaminen menee jatkuvasti selviytymistaisteluksi. Ristolainen olisikin oiva vaihtonappula uuden hyökkääjän tuomiseksi seuraan pelaajakaupan avulla.

Maisemanvaihto tekisi suurella todennäköisyydellä hyvää myös Ristolaiselle itselleen.

– Hänen kehityksensä heikossa organisaatiossa on ollut olematonta. Seuranvaihto ja pelaaminen haastajatason joukkueessa saattaisi nostaa Ristolaisen myös yksilönä uudelle tasolle, toimittaja uskoo.

Harva uskoo silti Ristolaisen siirron toteutuvan vielä tällä siirtotakarajalla. Sportsnetin Elliotte Friedman nostaa todennäköisimmiksi lähtijöiksi nelikon, johon lukeutuvat Michael Frolik, Johan Larsson, Evan Rodrigues sekä Conor Sheary.

LUE MYÖS: NHL-toimittajalta hurja väite: Colorado harkitsee siirtopommia – superlupaus vaihdossa Winnipegin tähteen?


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?