TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi aikaisemmin perjantaina, että New York Rangers ja hyökkääjä Chris Kreiderin pelaaja-agentti Matt Keator aikovat istua lähiviikkojen aikana saman pöydän ääreen neuvottelemaan potentiaalisesta jatkosta.

LeBrun jatkoi aihetta perjantaina kolumnissaan, jossa hän tarjosi lisätietoja Kreiderin ja Rangersin näkemyksistä jatkosopimukseen.

Arvostetun sisäpiiritoimittajan mukaan Kreiderin palkkavaatimus lähentelee seitsemää miljoonaa dollaria, kun taas Rangers haluaisi kiinnittää tähtihyökkääjänsä kuuden miljoonan dollarin palkalla.

– Nämä sopimusneuvottelut ovat hyvinkin suoraviivaisia. Aikooko Kreiderin leiri vaatia seitsemän vuoden mittaista sopimusta, joka toisi seitsemän miljoonan dollarin palkan? Vai haluaako Rangers pitää sopimuksen viiden vuoden mittaisena ja 30 miljoonan dollarin arvoisena. Pystyvätkö osapuolet yhtään joustamaan tässä? Jos eivät, niin sitten tiedämme, mitä tapahtuu, LeBrun avasi ja vihjaili samalla mahdollisella kauppaamisella.

Kreiderin nykyinen 4,62 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen. 28-vuotias voimahyökkääjä on pelannut tällä kaudella 51 ottelua tehopistein 19+18=37.