Kasperi Kapasen otteet keräävät kehuja – verrataan suomalaiskonkariin: ”Nopeampi ja taitavampi versio”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on noussut viime aikoina otsikoihin energisellä, entistä aggressiivisemmalla pelityylillään.

Kuopiolaislähtöinen vauhtilaituri ei ole kaihtanut viime aikoina myöskään tappeluita, mikä on tuonut 23-vuotiaan peliin aivan uuden ulottuvuuden.

The Hockey Writers -sivusto vertaakin Kapasta jo Torontossa aiemmin viiden kauden ajan pelanneeseen, fanien suosikkipelaajaksi nousseeseen Leo Komaroviin.

– Hänellä (Komarov) oli kyky päästä vastustajien ihon alle. Viime aikojen Kapanen muistuttaa kovasti Komarovia, tosin nopeampana ja taitavampana versiona, sivusto kirjoittaa.

– Kun Kapanen pelaa tuolla tavoin, hän on loistava. Kuten muidenkin Leafs-pelaajien, hänen on oltava parhaimmillaan illasta toiseen, mikäli joukkue mielii raapia voittoja. Tätä menoa viime kauden piste-ennätys (44) menee rikki tällä kaudella, sivusto kehaisee 63 pelissä tehot 13+23=36 iskenyttä suomalaista.

Toronto taistelee tällä hetkellä Florida Panthersin kanssa Atlantin divisioonan kolmospaikasta. Leafs on tällä hetkellä neljä pistettä ottelun vähemmän pelannutta pantterilaumaa edellä.