Kasperi Kapasen otteet keräävät kehuja – verrataan suomalaiskonkariin: ”Nopeampi ja taitavampi versio”

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on noussut viime aikoina otsikoihin energisellä, entistä aggressiivisemmalla pelityylillään.

Kuopiolaislähtöinen vauhtilaituri ei ole kaihtanut viime aikoina myöskään tappeluita, mikä on tuonut 23-vuotiaan peliin aivan uuden ulottuvuuden.

The Hockey Writers -sivusto vertaakin Kapasta jo Torontossa aiemmin viiden kauden ajan pelanneeseen, fanien suosikkipelaajaksi nousseeseen Leo Komaroviin.

– Hänellä (Komarov) oli kyky päästä vastustajien ihon alle. Viime aikojen Kapanen muistuttaa kovasti Komarovia, tosin nopeampana ja taitavampana versiona, sivusto kirjoittaa.

– Kun Kapanen pelaa tuolla tavoin, hän on loistava. Kuten muidenkin Leafs-pelaajien, hänen on oltava parhaimmillaan illasta toiseen, mikäli joukkue mielii raapia voittoja. Tätä menoa viime kauden piste-ennätys (44) menee rikki tällä kaudella, sivusto kehaisee 63 pelissä tehot 13+23=36 iskenyttä suomalaista.

Toronto taistelee tällä hetkellä Florida Panthersin kanssa Atlantin divisioonan kolmospaikasta. Leafs on tällä hetkellä neljä pistettä ottelun vähemmän pelannutta pantterilaumaa edellä.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!