Liiga
KalPa – Ässät
Tiistai 04.02. klo 18:30

Tiistaina pelataan Liigassa yksi ottelu: alemman pudotuspeliviivan päälle nousseet KalPa ja Ässät ottavat tuntumaa toisistaan. Kumpikaan ei voi vielä olla varma säälipleijari-paikastaan, sillä otteitaan parantanut TPS vaanii muutaman pisteen päässä.

KalPalla on alla komea voitto Helsingissä, sillä HIFK oli taas helisemässä kotonaan ennakolta heikompaa joukkuetta vastaan. KalPan voitosta ei pidä ottaa mitään pois, sillä kuopiolaiset olivat ottelussa todella sitkeitä ja pelasivat todella urheasti. Viimeisen kuuden minuutin nousua voittoon on Tommi Miettinen varmaan kehaissut toiseenkin kertaan. KalPan puolustuksessa ja erikoistilanteissa on kuitenkin totuuden nimissä vielä kosolti parannettavaa.

Ässät on äitynyt neljän ottelun voittoputkeen. Viimeksi porilaiset antoivat kuoliniskun SaiPan playoff-haaveille ja veivät pisteet länsirannikolle lukemin 0-2. Porilaiset olivat ottelun alussa terävämpiä ja muutenkin erottuivat koko ottelun ajan pirteällä tavalla laiskanpulskeista Sputnikeista. Näyttäisi siltä, että Ässät on nousemassa hyvälle tasolle juuri oikeaan aikaan kaudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

KalPa on ottelussa kotietunsa turvin suosikki, mutta kertoimissa tämä näkyy liikaakin. Ässät haki edellisellä viikolla kaksi pistettä jopa KooKoolta, joten mahdollisuudet Kalpan kaatoon ovat hyvät. Vetosuosituksena koko ottelun lopullinen vierasvoitto: Ässät voittaa (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO