Kärpät julkaisi torstai-illan mielenkiintoisimman uutisen, kun se tiedotti päässeensä loppukauden mittaiseen sopimukseen Juhamatti Aaltosen kanssa.

Kokenut hyökkääjä liittyy oululaisseuran mukaan perjantaina ja on heti samana iltana pelaavassa kokoonpanossa, kun Kärpät kohtaa HIFK:n. Ottelua voi seurata suorana Sub-kanavalta.

– Hienoa, että saatiin oma kasvatti Juhamatti Aaltonen loppukaudeksi Kärppiin. Juhiksen erikoisosaaminen esimerkiksi ylivoimapelissä ja ratkaisupelaajana tiedetään jo entuudestaan. Hän tulee varmasti vahvistamaan joukkuetta entisestään, urheilutoimenjohtaja Harri Aho kehuu seuran tiedotteessa.

34-vuotias Aaltonen palaa uuden sopimuksen myötä useiden vuosien tauon jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa. Tällä kaudella hyökkääjä ehti pelaamaan Pelicansissa 48 ottelua, joissa hän summasi tehopisteet 17+20=37.