IS paljasti: TPS yritti tehdä kovan luokan ryöstöä Kärpistä – ”Kieltäytyi tarjouksesta, koska…”

© Kuva: Juha Tamminen

Raimo Helminen ei ollut TPS:n ykkösvaihtoehto ensi kauden päävalmentajaksi, paljastaa Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan turkulaisseura tavoitteli riveihinsä ainakin Kärppien Mikko Mannerta, joka ei kuitenkaan kiinnostunut pestistä. TPS olisi ollut jopa valmis ostamaan miehen ulos Kärpät-sopimuksestaan.

– Manner kieltäytyi TPS:n tarjouksesta, koska hänen ykköstavoitteenaan on päästä johonkin ulkomaalaisen huippuseuraan kevään 2021 jälkeen, Mannerin asioista hyvin perillä oleva taho paljastaa Ilta-Sanomille.

Mannerin tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta Ilta-Sanomien mukaan suomalaisluotsi on herättänyt ainakin aiemmin kiinnostusta sveitsiläisessä SC Bernissä, josta Kari Jalonen sai tällä kaudella potkut.

LUE MYÖS: Hurja arvio: Kärpissä kasvaa todellinen superlupaus – listattiin NHL-varausarvion ykkösnimeksi