Huimaa materiaalia tarjolla? TPS:stä tulossa dokumenttisarja – ”Halusimme näyttää, millaista urheiluorganisaation elämänmakuinen arki on”

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kiekkofaneille on luvassa maaliskuun alussa herkullista materiaalia TPS:n Liiga-organisaation arjesta.

Turkulaisseura kertoo nettisivullaan, että C More-kanava tarjoaa tuolloin kolmiosaisen dokumenttisarjan, jossa kamerat ovat päässeet aiemmin saavuttamattomiin paikkoihin.

Liiga DOC: TPS valossa ja varjossa -nimisen sarjan ovat käsikirjoittaneet ja tuottaneet yhdessä TPS:n kanssa Matti Heusala sekä Timo Simonen tuotantoyhtiö Matheus Oy:stä.

– Ideaa dokumenttisarjasta on kypsytelty viime kesästä alkaen. Urheilumaailma on täynnä All Access -tyylisiä dokumenttikokonaisuuksia, mutta Suomessa vastaavat tuotannot ovat olleet vähissä. Me halusimme näyttää, millaista urheiluorganisaation elämänmakuinen arki on niin valossa kuin varjossakin, avaa TPS:n Head of Marketing and Communications Eero Tuominen tuoretta hanketta.

Tällä hetkellä Liigan runkosarjassa 11.sijalla majailevan ja yhdeksän pinnaa viimeisestä pudotuspelipaikasta perässä olevan TPS:n kuluvaan kauteen on mahtunut runsaasti värikkäitä vaiheita alkaen aina kulttihyökkääjä Jonne Virtasen potkuista urheilullisiin vastoinkäymisiin.

Sarjan ensimmäinen jakso on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa maanantaina 2.3., ja seuraavat kaksi jaksoa palvelussa aina viikon välein 9.3. ja 16.3. Lisäksi dokumenttisarja on katsottavissa C More Sport 1 -kanavalla päivää myöhemmin.

Sarjan esitysajat C More Sport 1:ssä

3.3. kello 21:45
10.3. kello 20:00
17.3. kello 20:00

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!