Yllätys vai ei? KHL:n suomalaistähtiveskarilta suora mielipide: ”Fyysinen harjoittelu ei ole tärkein asia maalivahdille”

© Kuva: www.hcsibir.ru
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

KHL:n Salavat Julajev Ufaa edustava maalivahti Juha Metsola sai hiljattain tiiviin kauden keskellä reilun parin viikon lepotauon tositoimista.

19.joulukuuta pelatun Ak Bars Kazan-ottelun jälkeen 30-vuotias suomalaisveskari nähtiin tolppien välissä vasta 6.tammikuuta Moskovan TsSKA:ta vastaan.

Väliin jäi muun muassa ufalaisjoukkueen Sveitsissä pelaama Spengler Cup-turnaus.

Metsola käytti ajan harjoitteluun ja lepäämiseen.

– Olin Ufassa ja harjoittelin runsaasti muutamien kavereiden kanssa. Tauko teki hyvää ja sain hyvin palauduttua henkisesti, Metsola toteaa KHL:n nettisivulla julkaistussa haastattelussa.

Metsola kantaa Salavatin maalilla suurta kuormaa ja on pelannut kuluvalla sesongilla jo 37 kamppailua, mutta tamperelaislähtöinen vahti ei koe asiaa fyysisesti raskaaksi.

– Mitä tulee pelaamiseen useissa peleissä, joukkue tekee koko ajan töitä fysiikkavalmentajan kanssa ja se auttaa palautumaan otteluista ja lisäksi fyysinen harjoittelu ei ole tärkein asia maalivahdille. Ykkösasia on palautua psyykkisesti, Metsola painottaa.

Tulevana viikonloppuna Metsola on kolmatta kertaa urallaan mukana Moskovassa järjestettävässä KHL:n tähdistötapahtumassa. Viime kaudella itäliigan parhaaksi maalivahdiksi valittu veskari odottaa kekkereitä innolla.

– On tietenkin suuri kunnia tulla valituksi tähän tapahtumaan. Muutaman päivän aikana pääsee tapaamaan muita pelaajia ja juttelemaan kaukalon ulkopuolellakin. Se on myös hyvää rentoutusta, Metsola toteaa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!