Vanhan liiton NHL-jäärä suolaa kiekkotaiturin: ”Jos olet noin tyhmä, tee se edes kameroiden ulkopuolella”

© Kuva: Getty Images

NHL:n vuosittaisen tähdistöottelun viimeiset pelaajavalinnat ratkeavat 11.tammikuuta umpeutuvassa faniäänestyksessä.

Kaikkia taalaliigan pelaajia tällä kertaa 25.tammikuuta St.Louisissa järjestettävä tapahtuma ei kiinnosta ja esimerkiksi jo kekkereihin valittu Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin jättäytyy ottelusta viime kauden tapaan sivuun.

Myös Detroit Red Wingsin tähtisentteri Dylan Larkin vaikuttaisi viimeaikaisten kommenttiensa perusteella viettävän kyseisen viikonlopun mieluummin leväten.

USA Today-lehden toimittaja Helene St. Jamesin mukaan Larkin kehotti kannattajiaan olemaan äänestämättä häntä tapahtumaan.

Yhdysvaltalaishyökkääjän asenne ei miellytä todellista vanhan liiton kiekkojäärää, Sportsnetin NHL-asiantuntija Brian Burkea.

– On kunnia olla mukana tähdistöviikonloppuna. Pelaaja kuten Aleksandr Ovetshkin voi jättää tapahtuman väliin, mutta hän onkin pelannut siinä 12 tai 15 kertaa. Kaikki kansainväliset saavutukset, pudotuspelit, kun olet kokenut kaiken sen, voit sanoa tälle ei, pitkän uran NHL-kiekkopomona tehnyt Burke jyrähtää ja jatkaa:

– Jos olet noin tyhmä, tee se edes kameroiden ulkopuolella.

Larkin on pelannut tähdistöottelussa kertaalleen tulokaskaudellaan 2015-16. Ovetshkin on nähty tapahtumassa Burken puheista poiketen seitsemästi.