© Kuva: Juha Tamminen

U20 Suomi – Ruotsi: Päivän vire ratkaisee

Nuorten MM-kisat
U20 Suomi – Ruotsi
Sunnuntai 05.01. klo 16:00

Leijonien jättipettymykseen päättynyt MM-välierä tarkoittaa sitä, että sunnuntaina kisojen pronssipelissä nuoret Leijonat kohtaavat Ruotsin. Joukkueet kohtasivat jo kisojen avauksessa, jolloin Juniorkronorna oli jatkoajan jälkeen parempi. Sunnuntain ottelussa asetelma on toinen, sillä vastakkain ovat kaksi pettynyttä joukkuetta, joiden päivän vire on jokseenkin arvoitus ennen peliä.

Suomen välierä oli ohi oikeastaan jo ennen kuin se oli alkanut. Raimo Helmisen joukkue saapui askiin hajanaisena ja kaikkea muuta kuin valmiina. Kanada tuli päälle kovaa ja nakutteli alle neljässä minuutissa Justus Annusen taakse kolme maalia. Erän lopussa Kanada teki vielä neljännen maalin kammottavan räpellyksen jälkeen. Sen jälkeen Kanada nosti jalan pedaalilta, mutta Suomi ei onnistunut muutamista maalipaikoistaan tulemaan takaisin peliin. Helmisen tiimin tärkein tehtävä on käsitellä pettymys, nollata tapahtunut ja tulla uuteen päivään kirkkain silmin. Pronssi on vielä jaossa ja sen ottamalla kisoista selviäisi vielä puhtain paperein.

Ruotsi sai Venäjää vastaan mahdollisuuden, kun vastustajien maalivahtipeli ei ollut samalla tasolla. Venäläiset vaihtoivat kolmannessa erässä maalivahtia ja pääsivät varsinaisella peliajalla tasoihin. Jatkoajalla Venäjä oli parempi ja lähetti länsinaapurit pronssipeliin. Ruotsilla on tähän otteluun etuna muutaman tunnin pidempi lepoaika. Myös Ruotsin joukkue on varmasti pettynyt, sillä eiliseen asti kisat sujuivat mainiosti ja odotukset olivat varmasti korkealla.

Lyö vetoa ottelusta:

Päivän ottelussa on vahvoilla paremmin palautunut ja henkisesti latautunut joukkue. Vedonlyönnillisesti tämä ei ole mikään toivepeli, mutta vähämaalisuus kiinnostaa eniten. Korkeintaan viisi maalia kuulostaa passelilta rajalta ja tähän päädyttiin myös alkusarjassa. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 2,04.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.