Tyly selkäsauna! Kanadan tähtisikermä nollasi Nuoret Leijonat – Ruotsi vastaan pronssiottelussa

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueella ei ollut tällä kertaa mitään asiaa MM-finaaliin, kun välierässä Kanada oli vahvempi peräti maalein 5-0.

Ottelu ratkesi oikeastaan jo ensimmäisessä erässä, kun Kanada karkasi alle neljän minuutin pelin jälkeen kolmen maalin karkumatkalle. Tämän jälkeen vaahterapaidat osuivat avauserässä vielä kertaalleen.

Toisessa erässä Nuorilla Leijonilla oli saumoja nousta otteluun edes vähän mukaan, mutta kun et itse tee, niin kaveri tekee. Näinpä Kanada karkasi toisessa erässä jo 5-0-johtoon.

Kolmas erä ei puolestaan ihmeitä tarjoillut kumpaakaan suuntaan, ja näin ollen Kanada poistui kaukalosta selvänä voittajana.

Kanadan joukkueesta ottelussa erottui erityisesti Alexis Lafreniere, joka pystyi ohittamaan Justus Annusen kahteen otteeseen. Kanadalainen megalupaus on iskenyt turnauksessa jo kahdeksan (4+4) tehopistettä.

Voiton myötä Kanada kohtaa MM-finaalissa Venäjän kello 20.00. Suomi pääsee puolestaan pelaamaan pronssiottelussa Ruotsia vastaan. Ottelu alkaa kello 16.00.

Mikäli haluat tutustua MM-kisojen tuloksiin, otteluohjelmaan ja tuoreimpiin uutisiin, niin voit tehdä sen erikoissivuillamme.