Tässä on Liigan uusi kriisijoukkue! Kotiyleisöltä paloivat päreet täysin: Katsoja antoi täyslaidallisen kotijoukkueen penkille – ”Yleisö palkitsi aplodeilla”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan viimeisistä pudotuspelipaikoista kynsin ja hampain vääntävän KalPan kotipelien katsojat ovat ilmeisen kyllästyneitä joukkueen kyntämiseen. Kuopiolaiset ottivat keskiviikkona KooKoolta käkättimeen luvuin 0-4 häviten jo 12. kerran kotonaan.

Kauden 20 kotipeliä ovat tuoneet vain viisi suoraa ja kaikkiaan kahdeksan voittoa. Liigan huonoimpiin kotijoukkueisiin kuuluvan lauman keskiviikkoista kotipeliä seurasi suorastaan surkuhupaisat 2 469 katsojaa. Osa näistä näytti omilleen ahteria urakalla.

– Aivan karmeaa pelaamista KalPalta kaksi erää. Eräälle katsojalle riitti, antoi täyslaidallisen pelikatkolla kotijoukkueen penkille. Yleisö palkitsi miehen herättelyn aplodeilla, toimittaja Karri Kovanen kirjoitti Twitter-tililleen.

Twitteristä käy useammaltakin tililtä selväksi, että tämä kyseinen hahmo lensi ottelusta lopulta pellolle.

– Olkaapa Kuopiossa kotiyleisö varovaisia KalPa-otteluissa. Liian äänekäs oman joukkueen seisaaltaan kritisoiminen 0-4-pupelluksen jälkeen aiheuttaa ulos lentämisen hallista järkkärien toimesta. En ollut minä, mutta samassa katsomossa ollut herra oli, eräs kirjoitti.

Jalkapallo on ajamassa kaupungissa jääkiekosta ohi. KuPS voitti syksyllä kuudennen Suomen mestaruutensa.

– Täällä on vähhemmän väkeä kuin yhessäkään KuPSin pelissä kesällä. Ei olisi pitänyt esitellä pelaajia yleisölle vaan katsojat pelaajille, KalPan kotihallin katsomossa oli kommentoitu Kouvolan Sanomien lehtijutun mukaan.

Jos Liigan kriisijoukkue -tittelin ovat aiemmin saaneet TPS ja sittemmin pienesti piristynyt Pelicans, niin nyt tuo ”kunnia” menee KalPalle ja toiselle syöksyssä olevalle SaiPalle.

Pitää toki muistaa, että kuopiolaiset ovat yhä menossa jatkoon. KalPa on ensimmäistä karsiutujaa, eli SaiPaa kaksi pinnaa edellä ja lisäksi se on pelannut ottelun lappeenrantalaisia vähemmän.

LUE LIIGAN TORSTAIN JUTUISTA MYÖS:
Yllättävä suunta! Alkukauden pelaamatta ollut Suomen mestari palaa askiin alasarjassa – ”Kaikkien aikojen merkittävin yksittäinen pelaajahankinta”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.