Täh? Vasta hankitun NHL-supertähden kauppaamista vaaditaan jo – toimittajalta melkoinen väite ilmoille

© Kuva: Getty Images

Joulukuussa New Jersey Devilsistä jättikaupassa Arizona Coyotesiin siirtynyt tähtihyökkääjä Taylor Hall ei ole saanut uudessa seurassaan kovinkaan mairittelevaa starttia.

28-vuotias kanadalainen on summannut Coyotesin riveissä 13 ottelussa vain neljä maalia ja 10 tehopistettä.

The Athletic -lehden asiantuntija Justin Bourne väittääkin jo näinkin nopeasti, että Coyotes ja Hall eivät ole sopivia toisilleen.

– En usko, että Coyotes olisi nykyisellä joukkueella tarpeeksi hyvä voittamaan useampaa kuin yhden pudotuspelikierroksen. Uskon tosissaan, että heillä olisi parempi mahdollisuus pärjätä ensi kaudella, jos Hall vaihdettaisiin ennen siirtorajaa korkeisiin varauksiin tai kiekkolupauksiin. Coyotes voisi saada Hallista vastikkeena enemmän, kuin he itse antoivat Devilsille, sillä monet joukkueet etsivät epätoivoisesti vahvistusta, Bourne kirjoittaa.

Ilmoille nousi myös kysymys: onko sopimuksensa tähän kesään päättävä Hall edes kiinnostunut tekemään jatkopaperia Coyotesin kanssa?

– Se on epätodennäköistä, että Hall haluaisi jatkaa Arizonassa, eli NHL-organisaatiossa, jossa ei tunnetusti ole varaa käyttää koko palkkakattoaan kilpailukykyisen joukkueen kokoamiseen. Arizonaa ei muutenkaan pidetä vapaille pelaajille haluttavimpana paikkana. Coyotesin seurajohdon täytyy olla realistinen oman tilanteensa suhteen, asiantuntija latasi.