Suomalainen AHL-kiekkoilija iski amerikkalaisen tosi-tv-tähden – kaukalon puolella ollut tahmeaa

© Kuva: Ilari Isotalo

Nykyisin NHL-seura Pittsburgh Penguinsin organisaatiossa kiekkoileva Oula Palve on noussut alkuviikosta puheenaiheeksi muista kuin pelillisistä syistä.

27-vuotias hyökkääjä on nimittäin nykyisin amerikkalainen tosi-tv-tähti Haley Fergusonin seurustelukumppani. Asia tuli julki maanantaina, kun The Bachelor -sarjasta Ferguson lisäsi yhteiskuvan Instagramiin kirjoittaen suomeksi ”Poikaystävä”.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kaukalon puolella Palveella on ollut vaikeampaa. Suomalainen on saanut vastuuta ainoastaan AHL:n Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa, jossa hän on saalistanut 37 ottelussa vain kahdeksan (1+7) tehopistettä.

Palve on joutunut farmissa välillä myös katsomon puolelle. NHL-debyytti mieheltä on tekemättä.