Liiga
Sport – HPK
Lauantai 11.01. klo 18:30

Lauantaina Liigassa rymistellään seitsemän ottelun voimin ja noston otan Vaasassa pelattavasta taistosta Sportin ja HPK:n välillä. Valmentajanvaihdoksen jälkeen Sportissa ei ole löydetty minkäänlaista viisastenkiveä, vaan joukkueen materiaali määrittää edelleen vaatimatonta menestystä. Kerho sen sijaan porskuttaa eteenpäin vakuuttavasti.

Paremmilta joukkueilta Sportin pisteet ovat olleet kortilla. Joukkueen ainoa voitto viime ajoilta on vaikeuksissa olevasta SaiPasta. Risto Dufva tekee joukkueesta oman näköistään, mutta perusluokkaan ei valmentajavelho pysty sen ihmeemmin vaikuttamaan. Pudotuspeliviiva alkaa olla sen verran kaukana, että Sportissa voidaan alkaa valmistautumaan jo ensi kauteen – tämä kausi meni kauniisti sanottuna vihkoon.

HPK jatkoi hyviä otteitaan Ässiä vastaan ja voitti ansaitusti 4-1. Kerho oli oikein tehokas maalipaikoissaan, ja tähän porilaiset eivät pystyneet vastaamaan. Antti Pennanen on onnistunut jälleen tuomaan miehistöstään parhaat puolet esiin ja joukkueella on meneillään todella hyvä jakso. Kerho pelaa määrätietoisesti ja on tiukoissa paikoissa sitkeä. Suoritusta voi pitää materiaaliin nähden oikein hyvänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Olen jälleen kerran Kerhon matkassa. Kotietukin huomioiden vieraille tarjottu kerroin houkuttelee peliin asti. Vetosuositus on HPK voittaa (60 min) kertoimella 2,31.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO