Siirtopommia viritellään! GM:ltä poikkeuksellisen suora paljastus: haussa NHL-tähtihyökkääjä

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford on aloittanut etsimään kovan luokan vahvistusta kärkiketjuihin.

Rutherford tarjosi maanantaina harvinaisen avoimen paljastuksen suunnitelmistaan The Athletic -lehdelle.

– Jos oikea TOP-6 -hyökkääjä tulee vastaan, niin kyllä, sitä etsimme. En vielä varma, ajattelisinko näin, jos Jake Guentzel olisi pelikunnossa. Mutta hän ei ole terveenä. Ideaalinen ratkaisu olisi hankkia lisää laajuutta ja vaihtoehtoja kahteen kärkiketjuun. Se, että pystymmekö tekemään sen, eli löytämään oikean pelaajan oikeaan hintaan – se on päällinen kysymys, mutta aiomme silti tutkia vaihtoehtoja, Rutherford avasi.

Yksi markkinoiden himoituin vaihtoehto lyhytaikaiseksi avuksi on New York Rangersin tähtihyökkääjä Chris Kreider, jonka sopimus päättyy tähän kauteen.

Rutherford myöntää olevansa valmis hommaamaan myös sopimuksensa päättävän ”vuokrapelaajan”.

– Olen avoin kaikille vaihtoehdoille. Sopimuksensa päättävä pelaaja käy meille myös. Joskus on jopa parempi, jos pelaaja on vapaa agentti seuraavana kesänä. Tärkeintä on kuitenkin se, että pelaaja on juuri se oikea meille. En välitä siitä kuinka monta vuotta hän tulee olemaan meidän riveissämme. Totta kai asiaa pitää miettiä, mutta haluamme voittaa nyt, tällä kaudella. Tavoitteemme on voittaa nyt, Hall of Fameen valittu GM kertoo.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.