© Kuva: Getty Images

Ottawa – Vegas Golden Knights: Tappioputki poikki

NHL
Ottawa – Vegas
Perjantai 17.01. klo 02:30

Perjantain vastaisen yön NHL-nosto on Ottawa Senatorsin ja Vegas Golden Knightsin välisestä ottelusta. Molemmat joukkueet kärvistelevät tappioputkessa ja Knightsin organisaatio reagoi odotettua heikompiin otteisiin pistämällä valmentaja Gerard Gallantin pihalle. Ensi yönä nähdään, toimiiko tämä hyvänä joukkueen herättäjänä.

Ottawan kausi on ollut odotetun vaisu, eikä Senatorsia tulla näkemään tällä kaudella pudotuspeleissä. Joukkueen luokka on näihin kahinoihin yksinkertaisesti riittämätön, vaikka taisteluilme onkin säilynyt hyvänä. Chicagoa vastaan Senators aloitti hyvin, mutta luonnonlait tulivat ottelun kestäessä vastaan ja Black Hawks puristi rinnalle ja ohi. Tappio oli joukkueelle jo kahdeksas perättäinen.

Tämä ottelu on siis Golden Knightsille ensimmäinen Peter DeBoerin alaisuudessa. Viimeksi joukkue kärsi tasaisessa ottelussa 4-2 tappion Buffalolle. Tappio oli neljäs perättäinen ja playoff-paikan suhteen pitää alkaa tapahtumaan tai laatujoukkueen kausi voi päättyä runkosarjaan. Luokkaa joka tapauksessa joukkueessa on aivan eri lailla kuin isännillä. Tämä onkin optimaalinen peli Vegasille palata voittojen tielle.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Vegasia tässä ottelussa suurehkona suosikkina ja uskon sen päättävän tappioputkensa Ottawaa vastaan – ja tämän tapahtuvan jo varsinaisella peliajalla. Vetosuositus on Las Vegas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,87.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.