NHL:ssä nähtiin jälleen ilmaveiviosuma – ruotsalaistaituri veivasi kiekon täydestä vauhdista maalin kattoon

© Kuva: Getty Images

Ilmaveivimaalit ovat tulleet NHL:ään jäädäkseen, ainakin mikäli on uskominen tämän kauden trendiä.

Keskiviikon vastaisen yön kierroksella nähtiin nimittäin jo kauden kolmas ilmaveiviosuma, jonka isänä toimi tällä kertaa Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg. Mies kiersi aloituksen jälkeen kovalla vauhdilla Edmonton Oilersin maalin taakse ja veivasi kiekon lähes täydessä vauhdissa ohi maalivahti Mike Smithin.

Alkukaudesta ilmaveiveillään on ihastuttanut (ja vihastuttanut) toistaiseksi peräti kahdesti mikaelgranlundmaisella tempullaan maalinteossa onnistunut Andrei Svetshnikov. Viimeistään Forsbergin osuma oli kuitenkin todiste siitä, että monien vanhan liiton edustajien halveksimasta ilmaveivistä on tullut nykyisessä vauhtikiekkoon perustuvassa NHL:ssä yksi tehokkaimpia maalintekokeinoja.

LUE MYÖS: Huolestuttava uutinen: Tuukka Rask kärsi jälleen aivotärähdyksen NHL:ssä!

Voit katsoa Forsbergin osuman alta löytyvältä videolta:


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.