Mikael Granlundin tilanteesta tipahti huolestuttava huhu – siirto vain ajan kysymys?

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaishyökkääjä Mikael Granlundin alle vuoden kestänyt aika Nashville Predatorsissa on ollut täynnä vaikeuksia – ainakin kaukalon puolella.

Helmikuussa 28 vuotta täyttävä ”Kulta-Mikke” on iskenyt tämän kauden 41 pelissä odotuksiin nähden vaisut tehot 8+8 iskenyt. Viimeistä sopimuskauttaan pelaavan miehen nykyotteet tarkoittavat väistämättä huonoa myös kesän sopimusneuvotteluja ajatellen, sillä nykytasollaan hyökkääjä on kaukana nykyisen sopimuksensa tuomista 5,75 miljoonan dollarin kausitienesteistä.

Ottawa Sunin kiekkotoimittaja Bruce Garrioch uskookin Predatorsin suunnittelevan parhaillaan hyökkääjän kauppaamista ennen NHL:n helmikuussa umpeutuvaa siirtotakarajaa. Toimittajan mukaan Predators ei ole aikeissa allekirjoittaa jatkosopimusta suomalaishyökkääjänsä kanssa, ja se haluaisikin nyt maksimoida pelaajasta saatavan korvauksen, ennen kuin tämä karkaa vapaille markkinoille ilman korvausta.

– Joku tulee vielä ottamaan yhteyttä GM David Poileen, joka haluaisi hankkiutua eroon Granlundista. Granlund tulee vielä herättämään jonkin seuran kiinnostuksen, mutta tällä hetkellä nämä GM:t yrittävät ensisijaisesti hankkia riveihinsä Los Angeles Kingsin laitahyökkääjä Tyler Toffolia, Garrioch kirjoittaa.

Poilen on vaikea kuvitella saavan Granlundista parempaa vastinetta, kuin mitä tämä antoi itse vaihdossa suomalaisesta viime helmikuussa. Tuolloin se lähetti vaihdossa Minnesota Wildille nuoren sveitsiläishyökkääjä Kevin Fialan, joka on takonut tällä kaudella pelaamissaan 43 ottelussa komeat tehot 9+18=27.

LUE MYÖS: NHL:n tähtivahti siirtohuhujen kohteena – Lähteet: kaksi ”suomalaisseuraa” kiinnostuneita?

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!