© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – Ässät: Jatkuuko KooKoon lento?

Liiga
KooKoo – Ässät
Torstai 23.01. klo 18:30

Torstaina Liigan suurin komeetta KooKoo toivottaa tervetulleeksi Ässät Porista. Viimeaikaiset tulokset kertovat, että KooKoo on tällä hetkellä täysin pysäyttämätön. Ässien lento on tuntuvasti rauhallisempaa ja siitä kertovat useat viimeaikaiset tappiot – vaikka peli-ilme ei kurjempi ole ollutkaan. Isäntien puolesta puhuu myös lepoetu.

KooKoon ja Jussi Ahokkaan menestys on sytyttänyt Kouvolassa ennennäkemättömän kiekkohuuman. Voitot seuraavat toisiaan ja ennalta verrattain nimettömän joukkueen pelaajat ovat kasvaneet kauden aikana sekä yksilöinä että kollektiivisesti. Kova itseluottamus on mahdollistanut myös tiukkojen pelien kääntämiset viimeisissä erissä, kuten kävi lauantaina TPS:n vieraana. Henrik Haukeland on maalissa äitynyt hienoon vireeseen ja ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla.

Ässät on sinällään pelannut resurssiensa mukaisesti, mutta joukkueelta puuttuu ratkaisijoita ja miehistön terävin kärki ei loppujen lopuksi ole niin terävä. Ari-Pekka Selin on operoinut rajallisella rosterilla parhaansa mukaan, mutta maksimit on aika lailla nähty. Ässät pelasi eilen HIFK:ta vastaan vieraissa sitkeästi, mutta hävisi lopulta tasaisen ottelun jatkoajalla – ja toi vihjettä seuranneille lunastuksen. Voittomaalikilpailuun asti edennyt tiukka ottelu voi olla tänään pois viimeisestä puristuksesta, kun peli etenee.

Lyö vetoa ottelusta:

Ennusmerkit viittaavat tässä kotivoittoon. Otan tasoitusvedon, jossa kahden maalin voitto tuo jo lunastuksen: vetosuositus on Tasoitusveto, KooKoo -1.5 kertoimella 1,80.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.