© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – KooKoo: Kuopiolaisilla jälleen kova vastus

Liiga
KalPa – KooKoo
Keskiviikko 08.01. klo 18:30

Keskiviikon toinen liiganosto tulee ottelusta KalPan ja KooKoon välillä. KalPa taistelee tällä hetkellä viimeisistä playoff-paikoista, kun taas KooKoon vauhti on ollut oleellisesti parempaa – joukkueen tämänhetkinen viides sija sarjataulukossa on todella komea suoritus. KalPalle on siis tulossa jälleen yksi kova ottelu eteen.

Kotijoukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Heikkoa SaiPa-peliä seurasivat tappiot kovia Kärppiä ja Ilvestä vastaan. KalPan taso on kuitenkin noussut sitten vaatimattoman alkukauden. Peruspelaamisessa KalPan alakerta kestää suhteellisen hyvin, mutta riskejä ottaessaan kuopiolaisten vastustajat saavat liian helposti tontteja. Ylivoimapelaamisessa on Tommi Miettisen laumalla parannettavaa, sillä se on sarjan huonointa.

KooKoo viilettää todella vakuuttavasti tällä hetkellä. Jussi Ahokkaan opit on sisäistetty joukkueen sisällä täydellisesti ja vahvistukset ovat onnistuneet täksi kaudeksi todella hyvin. Henrik Haukeland on maalissa tällä hetkellä upea ja Libor Sulak on iso valtti sekä puolustus- että hyökkäystyöskentelyssä. KooKoo on ottanut tällä kaudella suunnattoman loikan sekä tason että uskottavuuden suhteen. Koko seura saa täydet pisteet hyvästä työstä.

Lyö vetoa ottelusta:

KooKoo on luonnollisesti suosikki Kuopiossa, mutta kertoimet ovat lähteneet jo hieman laukalle ja joudun vetämään markkinoita jälleen kerran vastapalloon. Ei KalPaa voi kokonaan tästä matsista ulos kirjoittaa. Vetosuositukseni on Tasoitusveto, Kalpa +0.5 kertoimella 2,01. Eli kotivoitto ja tasapeli 60 minuutin kohdalla tuovat lunastusta.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.