JYP on isossa kriisissä? Kyseenalainen seuraennätys uhkaa jo rikkoutua

© Kuva: Ilari Isotalo

JYPin kausi 2019-20 lähti liikkeelle selvästi ennakko-odotuksia vahvemmin. Viime aikoina joukkueen pelivire on ollut kuitenkin koko Liigan huonoimpia. Joukkue on hävinnyt viimeiset seitsemän otteluaan. Viimeisin tappio tuli lauantaina Porin Ässien käsittelyssä 6-4 lukemin.

Näin pitkiä tappioputkia JYPin historiassa on nähty harvoin. Joukkue on enää yhden häviön päässä kaikkien aikojen tappioputkiennätyksestään. JYP on hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen vuosina 1988, 1998 ja 2004. Kyseessä olisi neljäs kerta.

Keskiviikkona jyväskyläläisillä on mahdollisuus nousta tasoihin kaikkien aikojen tappiputken kanssa. Kohtalon ottelussa vastaan asettuu KooKoo.

Surkeasta vireestä huolimatta JYP on edelleen kiinni pudotuspelipaikassa. Hurrikaanipaidat ovat runkosarjassa kahdeksansina.

Tilaston nosti alunperin esiin Twitter-tili liigadata.