Liiga
JYP – HIFK
Perjantai 24.01. klo 18:30

Perjantaina Jyväskylässä kohtaavat JYP ja HIFK ovat sarjataulukossa käsi kädessä seitsemännellä ja kahdeksannella tilalla. Vahvan syksyn jälkeen JYP on menettänyt otettaan, eikä nimivahvan rosterin jalostaminen menestyjäksi tunnu olevan helppoa Helsingissä. Tässä on ottelu, joka molempien joukkueiden on käytännössä pakko voittaa. Kaikki tullaan varmasti jättämään kentälle.

JYPillä on alla peräti viiden ottelun tappioputki. Mitään yksittäistä syytä ei romahdukselle ole, vaan Pekka Tirkkosen suojatit ovat menneet alaspäin kaikilla osa-alueilla. Maalivahdit eivät täysin vakuuta ja puolustuksessa sattuu ihmeellisiä merkkausvirheitä. Hyökkäys puolestaan huokuu tehottomuutta ja tuskaisuutta. Kaiken lisäksi erikoistilanteet sakkaavat sekä ali- että ylivoimalla. Keskiviikkona joukkue kävi Turussa häviämässä TPS:lle täysin ansaitusti.

HIFK ei saanut keskiviikkona Ässistä niskalenkkiä, vaan joutui tekemään täyden iltapuhteen voittolaukauksiin saakka, kunnes kaksi pistettä irtosi. HIFK laukoi ja hallitsi kiekkoa enemmän, mutta joukkue on edelleen tehoton maalin edessä. Tehot kärsivät etenkin Teemu Turusen poissaolosta, mutta paljon kaivattu Mikko Kousa on palannut puolustukseen. Näin leveällä ja laadukkaalla rosterilla ei paria loukkaantumista pitäisi kuitenkaan valittaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti tasainen ja vedonlyönnillinen rakonen löytyy lähinnä maalimääristä. Ennustan todella tarkkaa pelaamista ja maaliodottama ei ole mitenkään katossa. Kevyehkö vetosuositus tähän on Ottelussa alle 4,5 maalia (60 min) kertoimella 2,31.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO