© Kuva: Getty Images

Jukurit – Ilves: Saako Kauppinen isäntiin eloa?

Liiga
Jukurit – Ilves
Keskiviikko 15.01. klo 18:30

Keskiviikon toinen liiganosto on vaisusti esiintyneen Jukurien ja liigan kärkeä kohti kurkottavan Ilveksen välinen ottelu. Jukurien valmentajanvaihto ei tuonut ensimmäisiin otteluihin ollenkaan toivottua tulosta. Mikä on meininki keskiviikkona, kun kylään saapuu Liigan vieraspiste-ennätyksiä rikkova Ilves?

Jukurit avasi Marko Kauppisen alaisuudessa kahdella KalPa-ottelulla ja jälki oli hirveää: KalPa teki molemmissa otteluissa suunnilleen mitä halusi ja mikkeliläiset olivat koko ajan sillassa. Puolustukselle sattui kammottavia virheitä ja hyökkäyspäässä maalitonteille pääsy oli työn takana. Jukurit ei siis saanut minkäänlaista buustia uudesta valmentajastaan, vaan pakka oli entistä pahemmin sekaisin. Keskiviikkona nähdään, onko Kauppinen saanut porukkaansa mitään eloa.

Ilves ei nimittäin ole helpoin mahdollinen vastus – tupsukorvat nimittäin ovat todella vauhdikas ja juonikas yhdistelmä. Myös Lukas Dostal on ollut nuorten MM-kisojen jälkeen elementissään. Jouko Myrrän suojatit ovat ilmoittautuneet kevään mestaruuskamppailuun vahvasti. Vieraspeleissä on mennyt erityisen hyvin, sillä joukkue on ottanut pisteitä 14 peräkkäisessä vierasottelussa. Oulussa Ilves kaatoi trilleriottelussa Kärpät, kun Arttu Ruotsalainen upotti kiekon verkkoon jatkoajan viimeisellä sekunnilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Normaalisti tällaiset vierastasoitukset saisivat jäädä kansalle, mutta on pakko pelata Ilvestä tähän. Joukkueen loisto on niin suurta verrattuna Jukurien surkeuteen, että pelin sujuessa lukemat voivat olla selkeätkin. Vetosuositus on Tasoitusveto, Ilves -1.5 kertoimella 1,81. Kahden maalin voitolla siis ollaan lunastuksessa kiinni.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.