Joe Thorntonista kauppanappula NHL:ssä? Mielenkiintoinen skenaario nousi ilmoille

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Legendaarisen Joe Thorntonin uskomaton NHL-ura alkaa jo lähennellä loppuaan.

San Jose Sharks on tätä menoa jäämässä uhkaavasti ulos NHL:n pudotuspeleistä, joten näin myös Thorntonin viimeiset mahdollisuudet Stanley Cup -pokaaliin ovat jäämässä haaveeksi.

40-vuotiaan kiekkolegendan tuore kommentti antaa kuitenkin hieman viitteitä siitä, että ehkä hän voisi metsästää Stanley Cupia jossain muuallakin kuin Sharksissa.

The Athletic -lehden toimittaja Kevin Kurtz kysyi Thorntonilta suoraan, että olisiko hän valmis vaihtamaan seuraa siirtorajalla.

– Minun täytyy miettiä sitä, aikaisemmin kaikki siirtospekulaatiot tyrmännyt Sharks-konkari vastasi.

– Tietysti nämä seuraavat kotiottelut ovat tärkeitä Sharksille vielä. Mutta en ole vielä miettinyt kauheasti tätä asiaa. Yritän vain voittaa otteluita, ja katson sitten miten asiat menevät. Olen optimistinen, että saamme Sharksin kanssa hyvän putken vielä päälle. Uskon siihen oikeasti. Meidän täytyy katsoa, miten nämä seuraavat pari viikkoa menevät ja sitten miettiä lisää, Thornton jatkoi.

NBC Sportsin toimittaja Joe Haggerty nosti Thorntonin kommenttien jälkeen pinnalle spekulaation hyökkääjälegendan ”kotiinpaluusta” Boston Bruinsin riveihin.

Haggerty uskoo, että Thornton olisi Bruinsille hyvä vahvistus kolmosketjuun sekä pukukopin johtajaksi.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!