© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Kärpät: Kärkiottelu Hakametsässä

Liiga
Ilves – Kärpät
Torstai 23.01. klo 18:30

Torstain kierroksella pelataan kärkiotteluna Hakametsässä Ilveksen ja Kärppien välinen kamppailu. Kärpät on tällä hetkellä sarjan kärjessä ja Ilves porskuttaa kolmantena. Välissä on eilen yllätystappion Pelicansille kärsinyt Tappara. Varsinkin Ilveksen kannattaa pitää pistetahdistaan kiinni, sillä puolivälierien kotietua tavoittelee tällä hetkellä monta kovakuntoista joukkuetta.

Ilves otti lauantaina vaisusta Pelicansista murskavoiton lukemin 8-2. Ilves onnistui ottelussa laajalla rintamalla ja hallitsi peliä lopulta mielin määrin. Kärppiä vastaan tupsukorvilla ei ole ollut aina helppoa, mutta hiljattain Oulusta haettu jatkoaikavoitto on osoitus siitä, että Jouko Myrrän suojatit kuuluvat Liigan ehdottomaan parhaimmistoon. Hyvä terveystilanne on tae sille, että joukkue pystyy paineistamaan vastustajaa kaikilla ketjuilla.

Kärpät ei ole ollut viime aikoina täysin vakuuttava. Tappioita on tullut useampikin ja pienen tauon jälkeen voittojen tiellä päästiin vaivoin Ässiä vastaan jatkoajan jälkeen. Mikko Mannerin kiekkosoturit hoitivat homman loppuun kuitenkin sitkeydellä ja ammattiylpeydellä. Ilvestä vastaan joukkue tarvitsee tasonnoston, sillä viimeaikaiset otteet eivät riitä kuuman kotiyleisön edessä Hakametsässä. Myös Kärppien terveystilanne on parantunut oleellisesti loppuvuoden tilanteesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimien mukaan Ilvestä pidetään ottelussa pikkusuosikkina ja tästä voi olla samaa mieltä. Vetosuosituksen otan Ilveksen maalimääristä, sillä joukkue on tällä hetkellä erinomaisen tulivoimainen – vähintään kolmella maalilla veto on voitollinen. Vetosuositus on Ilveksen maalit yli 2.5 kertoimella 1,87.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.