Ilja Kovaltshukilta mielenkiintoinen sääntöehdotus NHL:ään: ”Tämä loisi taistelun esim. Kanen ja McDavidin välillä”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin hyökkääjä Ilja Kovaltshuk haluaa muutosta NHL:n rangaistuslaukausten sääntöihin.

Kovaltshuk esitti toiveen, että seurat voisivat käyttää samaa laukojaa useammin kuin kerran.

– NHL:n tulisi muuttaa rangaistuslaukausten sääntöjä. Ensimmäisen kolmen laukojan tulisi olla eri pelaaja, mutta tämän jälkeen sama pelaaja saisi tulla uudelleen, Kovaltshuk kertoi Sportsnetin toimittajan Eric Engelsin haastattelussa.

36-vuotias venäläistaituri haluaisi lisää kaksintaisteluita NHL:n kovimpien nimimiesten välille.

– Tämä loisi kaksintaistelun esim. Patrick Kanen ja Connor McDavidin välillä. He voisivat yrittää vuorotellen, ja se olisi mahtavaa kiekkofaneille, urallaan yli 900 ottelua NHL:ssä tahkonnut Kovaltshuk sanoi.