Jokerit antoi perjantaina KHL:ssä kaikille valtavan myrskyvaroituksen tuhoamalla venäläisen mahtiseura SKA Pietarin hävyttömin numeroin 6-0. Helsinkiläisten kärkinimiä olivat tehot 2+1 iskenyt kippari Peter Regin ja pisteet 1+2 saalistanut Steve Moses. Iskussa oli myös nollapelin ottanut latvialainen Janis Kalnins.

Pelin jälkeen Helsingissä oli koettu jotakin kenties kummallista, sillä venäläislaumasta oli kerrottu Jokereille, että kyseessä oli seuran kaikkien aikojen suurin nöyryytys KHL:ssä. Jokerit kertoi asiasta Twitter-tilillään.

– SKA:n puolelta saatiin vahvistus: Tämä oli pietarilaisseuran suurinumeroisin tappio KHL:ssä.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
SKA:n puolelta saatiin vahvistus: tämä oli pietarilaisseuran suurinumeroisin tappio KHL:ssä🤝 #Jokerit #KHLfi

Pääasiassa venäläisistä koostuva, parilla suomalaisella ja ruotsalaisella höystetty SKA oli joka osa-alueella potkuja perässä. Jori Lehterän, Joonas Kemppaisen, Miro Aaltosen ja kumppanien ei tarvinnut selitellä pelin jälkeen yhtään mitään.

– Kovat lukemat, eikä tasoero varmaan ihan niin iso ollut, mutta aika monessa pienessä asiassa olimme parempia. Kamppailimme ja pelasimme joukkueena hyvin, päävalmentaja Lauri Marjamäki mietti Jokerien kotisivuilla.

– Teimme ensimmäisen maalin ja tuntui, että saimme kunnon ryöpsyn siihen perään. Halli melkein täynnä ja olimme todella tehokkaita, Marjamäki tunnelmoi.