Liiga
HIFK – Sport
Keskiviikko 29.01. klo 18:30

Keskiviikkoinen HIFK – Sport Nordenskiöldinkadulla on molempien joukkueiden lähtökohdista selkeä tapaus: HIFK yrittää pitää top 6 -sijoituksesta kiinni ja Sportin tavoitteena olisi päästä jumbosijalta ylöspäin. HIFK on luonnollisesti selkeä kotisuosikki, mutta onko joukkue pääsemässä helmasynnistään tehottomuudesta eroon?

Viime Viikonloppu oli Jarno Pikkaraisen suojateille arvokas, kun voitot tulivat sekä JYPistä että Jukureista. Pelillisesti HIFK on ollut koko ajan hyvä ja laukauksia on ollut koko ajan tyydyttävä määrä. Tehottomuus on ollut joukkueen perisynti, mutta valoa tunnelissa on senkin suhteen näkyvissä. Viime otteluissa puolustus on varmistunut – nähtäväksi jää, onko tämä trendi pysyvä.

Sportin kausi on ollut vaisu, eikä Risto Dufva ole löytänyt poppakonsteja joukkueen laatuvajeen paikkaamiseen. Etenkin puolustus on varsin virhealtis ja välillä sille tulee aivan maakuntasarjamaisia virheitä. Maalivahtiosasto ei ole pystynyt näitä täppejä paikkaamaan. Hyökkäysosasto vaasalaisilla on suht riittävä – tai ainakaan se ei ole muita liigan viimeisen kolmanneksen joukkueita heikompi. Nordiksella Dufva todennäköisesti virittää risuaita-trapin ja katsoo mihin se riittää.

Lyö vetoa ottelusta:

Sportin trapista huolimatta odotan tässä ottelussa maaleja. Jos HIFK ei sorru tehottomuuteen, niitä tultaneen näkemään molempiin päihin. Yritän tähän otteluun vähintään kuutta maalia: Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO