Erik Karlssonista tuli San Joselle painajaishankinta – GM yrittää nyt epätoivoisesti korjata virhettä

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks on ollut yksi NHL-kauden isoimmista yllättäjistä huonossa mielessä. Seura lähti tavoittelemaan mestaruutta, mutta on jämähtänyt kauas pudotuspeleistä. San Jose on läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä.

San Joselle ei ole luvassa helpotusta edes NHL:n varauslotosta, sillä joukkue kauppasi pois ensi kesän ykkösvarauksensa vaihdossa Erik Karlssoniin. Ensimmäistä kertaa vuosiin San Josella olisi ollut erinomaiset mahdollisuudet saada top 3 varausvuoro.

Sharksin GM Doug Wilson on nyt valmis korjaamaan aiemman virheensä. Hän aikoo epätoivoisesti hankkia seuralle ensimmäisen kierroksen varausvuoron ensi kesäksi, jotta joukkueen uudelleenrakennus voidaan aloittaa.

San Josella on onneksi paljon mielenkiintoisia vaihtonappuloita tarjolla. Brent Burnsista ja Erik Karlsonista maksettaisiin nykyiselläänkin kovia hintoja. Lisäksi joukkueesta löytyy useita lupaavia nuoria hyökkääjiä.